Tuotteet

Mainos­telineet

Valikoimistamme löydät luotettavat merkkituotteet sekä edullisemmat kamppisversiotkin.

Kuvien perusteella telineitä on oikeastaan mahdotonta vertailla, joten merkkituotteet ovat turvallinen valinta. Oikeaa telinettä etsiessä kannattaa huomioida telineistä muutama tärkeä seikka. Merkkituotteilla on merkkituotteiden takuut ja ne kestävät varmasti vuosien käyttöä. Näihin merkkituotteisiin on myös järkevää vaihtaa kuvavuotaa, jolloin ne ovat myös kestävän kehityksen kannalta hyviä valintoja. Merkkituotteita ovat mm. Expandin, Spennaren, Mark Bricin sekä Expolincin telineet.

"Mainostelineiden viidakko on laaja ja syvä. Autan erittäin mielelläni etsimään oikeat vaihtoehdot juuri sinun tarpeisiisi"

Nimensä mukaisesti rollup on mainosteline, jonka rungosta vedetään kuvavuota ylös ja se pysyy ylhäällä takatangon varassa. Telineitä löytyy edullisia kamppisversioita sekä tukevampia merkkirunkoja. Jos telineen on tarkoitus seisoa staattisesti esim. opasteena niin silloin edullisempi kamppistelinekin on ihan riittävä, mutta jos runkoa kuljetetaan paljon tapahtumista toiseen niin silloin tukevampi teline pysyy pidempään käyttökelpoisena.

Bannerstandejä löytyy samoissa kokoluokissa kuin rollup-telineitäkin, mutta Bannerstandien suurin ero on siinä, että ne ovat rakenteellisesti selkeästi kevyempiä ja sirompia kuin rollup-rungot. Telineet myös monasti pakkautuvat pienempään tilaan kuin rollup-telineet ja Bannerständeihin on astetta helpompaa vaihtaa myös sanomaa, jos/kun runko halutaan uusiokäyttää uudella kuvavuodalla.

Näyttävällä messutiskillä ja parilla rollupilla saadaan luotua minuuteissa pystytettävä esittelyosasto, joka kulkee tosi helposti mukana. Tiskejä löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Tiskit eroavat toisistaan siten, että osa on tosi kevyitä kuljettaa, menevät tosi pieneen tilaan ja ovat vähän kevytrakenteisia, kun toiset taas ovat rungoltaan tukevampia ja vievät vähän enemmän tilaa esim. kuljetuksisssa.

Suoraa vai kaarevaa? Kapeaa vai leveää? Yksi- vai kaksipuolista? Messuseinäkkeiden kirjo on todella monipuolinen. Pienimmät seinäkkeet ovat rollup-kokoluokkaa ja isoimmat taas monien metrien levyisiä kokonaisuuksia. Seinäkkeitä saadaan myös valaistuina, jolloin näkyvyys ja huomioarvo moninkertaistuu. Valtaosa seinäkkeistä pakkautuu hyvin pieneen tilaan ja ne on helppoa ja nopeaa kasata ja purkaa aina uudelleen. Seinäkkeisiin on myös helppoa tilata uudet kuvavuodat, jolloin samoilla seinäkkeillä saadaan kerrottua uutta tarinaa.

Esitteet saadaan helposti esille esitetelineiden avulla. Monet malleista ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne saadaan laskettua kasaan ja esitteet voivat jäädä omille paikoilleen kuljetuksen ajaksi.