Palvelut

Asennukset

Takuuvarmaa asennuspalvelua ympäri Suomen!

Laadukkaasta suurkuvatulosteesta tai hienoista ikkunateipeistä voidaan kadottaa näyttävyys huonon asennuksen kautta. Jos banderolli on pahasti rypyssä tai ikkunateipit asennuksen jälkeen repsottavat niin silloin joku on mennyt pieleen.

Laaja yhteistyöverkostomme ympäri Suomen takaa ammattimaiset ja edulliset asennukset sekä suurkuvatulosteisiin, että teippeihin. Alan tiukimmat ammattilaiset pitävät huolen siitä, että tulosteet ja teipit ovat kunnolla asennettuja ja ne näyttävät juuri niin hyviltä, kuin niiden pitäisikin näyttää. Meiltä löytyy ammattilainen kaikkiin asennustöihin.

Hoidamme erittäin mielellämme hankalatkin postitukset ja meille ei ole mikään ongelma lähettää materiaaleja ja jakaa tilauksia eri puolille Suomea tai lähimaita. Yleisesti ottaen käytämme Itellan, TNT:n sekä Schenkerin palveluja, mutta paljon materiaaleja liikkuu myös Matkahuollon sekä erilaisten kuljetusliikkeiden kautta.

"Laaja yhteistyöverkostomme ympäri Suomen takaa ammattimaiset ja edulliset asennukset banderolleihin, teippauksiin sekä vaikkapa tapetointeihin!"