Tuotteet

Ulko­tuotteet

Ulkomarkkinointiinkin on olemassa erilaisia vaihtoehtoja.

Lähes kaikki perusmateriaalit toimivat erittäin hyvin myös ulkokäytössä.

Beachflageja eli ns kevytlipputankoja löytyy muutamia eri muotoisia ja kokoisia vaihtoehtoja. Pienimmät telineet ovat vähän reilun 2m korkeita ja isoimmillta päästään lähemmäs kuuden metrin korkeutta. Ne näkyvätkin sitten jo tosi kauas.

Perinteinen katuständy on edullinen ja helppo tapa tuoda viestisi esille tai esim. opastaa ihmisiä kulkemaan. Yleisimmät versiot näistä ovat ns kaariständy tai Windmaster-teline, joka kestää vähän kovempaakin keliä.

Kun halutaan isoa näkyvyyttä esim rakennustyömaalle niin silloin paikalle voidaan kasata alumiinitrussista tosi isokin taulu. Trussitelineet voidaan koot eri muotoisina ja korkuisina kokonaisuuksina. Telineitä voidaan myös määräajoiksi vuokrata.

Valikoimistamme löytyy helposti pystyyn nostettavat ja laadukkaat Popup teltat. Näissä tuotteissa halvalla ja laadukkaalla on eroa! Meiltä saat edullisesti laadukkaat teltat muutamassa eri koossa. Telttoihin voidaan ottaa perusväriset seinät ja katto tai ne voidaan personoida tulostamalla ilmeenne mukaisesti